tisdag 2 juli 2013

KviltutställningHär fortsätter solen att lysa! Gårdagen var riktigt varm när vi gjorde en utflykt till vackra Alsenbygden och Kaxås, där västra gruppen inom Jämtkvilten har utställning hos Ateljé Lisbeth. Allt var så fint, naturen, ateljén, gruppens fina kviltar och även Margreth Säterhalls kviltar. Roligt och inspirerande! Vi fikade och njöt av den underbara utsikten. Anders njöt av en mängd kakor också och jag av någon enstaka.
Två vinster blev det i lotteriet, båda till Anders. Han delade med sig, så jag fick välja en av dem. Det blev en fin liten duk med tulpaner. Själv valde han grytlappar istället för en liten necessär, hm...men de var mycket fina och vi båda blev nöjda.
Mittbilden är tagen i Maries trädgård i Västerkälen och nedre bilden från Alsen. Åreskutan är längst bort, men den syns knappt.

1 kommentar:

 1. هل تعانون من الحشرات وكثرتها واضرارها البالغة نقدم لكم افضل شركة لابادة جميع انواع الحشرات بالضمان وهي شركة المثالية لمكافحة الحشرات حيث تقدم اليوم افضل العروض والخدمات بارخص الاسعار بخصم 50% لفترة محدودة

  شركة المثالية لمكافحة الحشرات
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالخبر
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالقطيف
  ______________________________________________________________________________________________________________
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالاحساء
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالجبيل
  شركة المثالية لمكافحة الحشرات بجدة

  SvaraRadera