söndag 30 juni 2013

Sommar


Vilken härlig sommar vi har haft hittills i Jämtland! När solen skiner på känns det som om jag är på en semesterresa. Överallt i detta vackra och stora landskap finns alltid något nytt att upptäcka. Tivarsgården på Norderön t ex. Där var vi i veckan med midsommargästerna. Underbar utsikt och perfekt väder.

Jag har sytt en necessär, min första och möjligen den sista. Det var pillrigt och den som jag trodde, fiffiga uträkningen visade sig inte så smart. Man ska nog ha mönster, men jag visste exakt hur jag ville ha den. Visst påminner ett av tygerna om Monets näckrosor? Tack till Anna-Lisa som kom med idéer om lösningar på problem!
Tyvärr gör pillrig sömnad ont i fingrarna.. Det blev en smärtsam vaknatt efter allt nålande och tråcklande. Trist, men det är ändå en bagatell jämfört med så mycket annat.

Vallmon är min favoritblomma i trädgården. Så vacker!

2 kommentarer:

 1. Underbart vackra tyger och färger som Du har sytt Din necessär i, tycker jag!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 2. شركة المثالية للتنظيف افضل شركة تنظيف بالمنطقة الشرقية تخصصت في تقديم كافة الاعمال المنزية من نظافة ومكافحة حشرات بالمنطقة فلديها افضل الخدماتبافضل جودة واوبارخص الاسعار التي لا تتوفر الا معها كافضل وارخص شركة تنظيف بالاضافة الي خدمتا مكافحة الحشرات ورش المبيدات الامنة والفعالة علي الحشرات بجميع انواعها .. تقدم لكم اليوم افضل العروض والخدمات بخصومات هائلة يمكنكم الحصول عليها من خلال الروابط التالية

  شركة المثالية للتنظيف
  شركة المثالية للنظافة
  شركة المثالية للتنظيف بالدمام
  شركة المثالية للتنظيف بالخبر
  شركة المثالية للتنظيف بالقطيف

  SvaraRadera