torsdag 25 juli 2013

Patchwork-bed and breakfast

Ibland har man tur! Först fick vi överta ett vunnet presentkort på en hotellvistelse på tyska ön Usedom. På vägen dit övernattade vi på en bondgård på ön Falster i Danmark. På väggen i vårt rum hängde den här fina kvilten som värdinnan har sytt för hand. Inte ett enda maskinstygn finns. Enda gången hon använder symaskinen är när hon gör grytlappar.
Självklart övernattade vi där även på hemvägen! I matsalen fanns en mängd lapptäcksalster till försäljning och på borden fanns tabletter med olika teman för varje bord. Vi pratade lapptäcken under våra frukostar och förstod varandra rätt väl.
Danmark är sol, hav och värme, inte alltid, men oftast. Det är blommor som kombineras huller om buller färgmässigt i trädgårdarna. Det är fuktigt väder som läker små självsprickor över en natt. Det är grusgångar, där murgrönan och en vacker blå blomma slingrar sig mellan stenarna. Det är minnen från alla semestrar med våra barn på campingplatser runtom i landet. Ett favoritland!

3 kommentarer:

 1. Ja, ibland får man vara glad att turen står på ens sida! Vilken upplevelse att ta in på ett "Bed & breakfast" och finna så mycket vackert patckworkarbet att beundra. Det hade jag gärna varit med om också!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 2. Dollan, här är information om stället:
  http://www.hojgard.com/
  Det finns två kviltbutiker inom någon eller några mil. Vi övernattade på helgen då de var stängda, tyvärr.

  SvaraRadera
 3. افضل شركة تنظيف بالقطيف تقدم خدمات نظافة متكاملة علي اعلي مستوي بدقة وجودة ومواصفات قياسية واسعار تنافسية فتعد الشركة الاولي بالقطيف لتقديم خدماتالتنظيف بجودة وسعر مثالييينفهي خير مثال لراغبي الحصول علي نظافة شاملة مع التعقيم وباسعار مناسبة

  شركة تنظيف بالقطيف
  شركة تنظيف منازل بالقطيف

  ______________________________________________________________________________________________________________________


  شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
  شركة تنظيف مجالس بالقطيف
  شركة تنظيف خزانات بالقطيف
  شركة شفط بيارات بالقطيف

  SvaraRadera