onsdag 28 april 2010

VÅRSTÄDNING


Nu är det vår och lite vårstädning här på bloggen. Jag har tagit bort en länk till en blogg och lagt till tre nya franska bloggar. De handlar om kviltning (vad annars...) och en del annat pyssel. Om man inte förstår franska kan man titta på bilder av allt fint. Jag blir väldigt inspirerad. Tyvärr har bloggen "le blog de petite chouette"(den lilla ugglans blogg) tagit lite semester, men den får vara kvar i listan ändå. Några bokbloggar har jag också lagt till.
Vårstädningen här hemma har jag lyckats glömma bort hittills...tror jag fortsätter glömma den ett tag till.

Någon bloggare som vet hur man får in lite vackert mönster vid sidan av texten? Det blir så trist med bara enfärgat.
Sätter in en bild på årets första blombukett. Nu har vi en härlig tid framför oss!

3 kommentarer:

  1. Fin vårbild! Du har gjort din blogg fin, hur man får in nåt mönster vid sidan vet jag inte. Kanske får du byta mall, det fanns ju några stycken att välja på. Jag höll på länge innan det blev som jag ville. Med sonens hjälp, är inte så duktig på datorer. Föresten har du facebook? Då kan vi ju bli vänner även där!
    Ha de gott......

    SvaraRadera
  2. Ja, jag är med på Facebook och blir gärna vän med dig. Vi får försöka leta upp varandra där.

    En del bloggar har så mycket fint bredvid bloggen, lapptäckstyger tex. Jag har bara hittat den här mallen och en till med lite mönster.
    Hoppas du har bättre väder än vi. Här blåser det rejält.
    Må så gott!

    SvaraRadera
  3. Hej!.Många gör nog egna bilder osv till sina mallar oxå som de lägger in så gör jag själv.Har en enkel vit mall dr jag sen kan ändra lite med färger egna bilder osv.Vet inte riktkgt hur du menar med mönster vid texten men jag tror det finna massor av gratismallar om du söker på nätet oxå så kan du bara lägga in kodningen eller nåt för de mallarna på din blogg.
    Kram MAlin

    SvaraRadera