fredag 23 april 2010

VÅR?

Tänkte just skriva något glädjefyllt om våren, men när jag tittar ut genom fönstret snöar det ...Våren verkar vara sen över hela landet. Igår var det vitt på marken i Västerås och i förrgår snöade det i Jönköping.

Man blir så mycket piggare nu när ljuset har kommit. Allt blir lättare, till och med städningen. Jag har just sorterat ut 27 kokböcker som jag inte har tittat i på 15 år. Varför köper man kokböcker på bokrean fast man inte behöver dem? Varför köper man tyger utan att ha en aning om vad de ska användas till? Tur att Tradera finns, så man kan sälja undan ibland.

Annars händer inte så mycket här utom att "Doktorn som bestämmer" på en specialistmottagning har upptäckt att jag är sjuksköterska. Det ledde till ett betydligt bättre bemötande. Nu gick det plötsligt bra att diskutera olika alternativ till nuvarande behandling, som jag är besviken över. Hur gör man om man inte är i sjukvårdsbranschen? Rätt skrämmande, men bra för mig.

1 kommentar:

  1. Ja fy vilket vårväder, här regnar,snöar o haglar om vartannat. Men,men den som väntar på nåt gott..... Har också en massa garn o handarbete som ligger, jag plockar fram o tittar på det ibland men sen blir det inte mer. Målningen har tagit över istället. Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera