söndag 16 juni 2013

Kviltvänner...

är bra att ha! De är ärliga, alltid intresserade och får mig att ändra tänka lite annorlunda. De här tygbitarna, som jag tror jag har satt in en bild av förut, skulle först bli stolsdynor. Men förutsättningarna ändrades och jag funderade istället över en löpare. Men allt blev för ljust och sockersött, men då  tipsade Anna-Lisa om att ta med hela rutor av ett eller flera tyger. Så blev det och tanken gick över till en sommarkasse. Ammi tyckte inte om det alternativet utan föreslog svarta ränder mellan rutorna. Nu är det på gång och kanske blir det en liten myskvilt till soffan.
Så mycket roligare det är att sy när man har vänner att fråga om råd! Dessutom blir det snyggare!

2 kommentarer:

 1. Jag håller med Dig helt och hållet!
  Det är en "guldgruva" att ha syväninnor att "bolla ideér" med. Och det färdiga arbetet kanske inte alltid blev det som man hade i tanken när man började att sy. Men förhoppningsvis har vi roligt under tiden!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 2. افضل شركة تنظيف بالقطيف تقدم خدمات نظافة متكاملة علي اعلي مستوي بدقة وجودة ومواصفات قياسية واسعار تنافسية فتعد الشركة الاولي بالقطيف لتقديم خدماتالتنظيف بجودة وسعر مثالييينفهي خير مثال لراغبي الحصول علي نظافة شاملة مع التعقيم وباسعار مناسبة

  شركة تنظيف بالقطيف
  شركة تنظيف منازل بالقطيف

  ______________________________________________________________________________________________________________________


  شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
  شركة تنظيف مجالس بالقطيف
  شركة تنظيف خزانات بالقطيف
  شركة شفط بيارات بالقطيف

  SvaraRadera