lördag 18 maj 2013

På gång igen

Nu är det äntligen vår och sommar! Både den här bloggen och jag har vaknat till liv igen. Tack Louise för att du satte fart på mig!
Efter lång, snurrig och smärtsam  period känns allt lättare igen. Jag har just avslutat en månads rehabilitering på Remonthagen i Östersund. Halva veckan har jag varit där och resten hemma. Träning, träning och åter träning och resultat över förväntan. Nu ska jag inte tappa fler mjölkpaket, i alla fall inte så ofta längre. Dock saknar jag Jämtlands trevligaste människor. De var nämligen på rehab samtidigt som jag. Vi har skrattat så mycket tillsammans och haft mycket gemensamt att prata om.

Det enda jag har sytt på länge är hemligheterna inför Rikstäckets årsmöte i höst. Tyvärr blir det inga bilder här förrän då.

Vitsipporna i min trädgård blommar nu. De är inte så vanliga i Jämtland, så jag vårdar dem ömt. De kommer från Lekomberg i Dalarna och hängde med när jag fick ormbunkar från farbror och faster där.

1 kommentar:

 1. شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

  شركة امست للتنظيف
  امست للنظافة القطيف
  شركة امست لمكافحة الحشرات
  شركة امست لرش المبيدات

  SvaraRadera